Klasser

  • Lagtävlingen körs 3 i varje lag, rena herr och damlag.  Det finns 3 lag klasser: RX, Master och Intermediate. 
    Nivån på lagtävlingen kommer vara intermediate. Vi kommer dock ha med lite inslag som är lite tuffare och mer åt RX hållet. I dessa moment kommer dock inte alla tvingas att göra allt utan ni kan låta er bäst lämpade atlet göra mer av de tuffare övningarna. 
  • I intermediate klassen får alla tävla i alla åldrar.
  • I master klasserna ska laget fylla totalt 120år under 2020. Då är det ok att anmäla sig till den klassen. Alla i laget måste vara över 35år.  
    (ex. Torsten 40, Anders 35 och Göte 45år är totalt 120år och kan således anmäla sig) 

Event information

Vissa event kommer att släppas innan tävling. Dessa event börjar vi släppa från 1 maj. 

Obs Alla tider är preliminärar och kan komma att ändras. Om tiderna ändras kommer det ändras här som vara med i utskick som kommer under Fredag 29maj. 


Incheckning:
Incheckning sker på fredag i boxen från 18:30-21:00 alternativt på lördag mellan kl 07:00-08:00. (För långväga skicka gärna ett mail innan så vi vet att ni kommer i sista sekund) Alternativ direkt efter breifing. 

Breifing: 
Lördag kl 08:00-08:45för samtliga klasser. Vi kommer att publicera info och standarder kring event på denna sidan när vi börjat släppa eventen. Det kommer vi göra från ett par veckor innan tävling. Alla måste dock fortsatt delta på breifing under tävlingsdagen. 

Omklädning: 

Omklädningsrum, dusch och toaletter finns på plats! 

Informationsdisk: 

Vi kommer ha en infodisk på plats under hela tävlingen där ni kan ställa alla ev tänkbara frågor. 

Sjukvårdare: 

Vi kommer att ha sjukvårdare på plats i anslutning till denna info disk. 

Mat/kiosk: 

Vi har en kiosk på plats där ni kan köpa bars,dryck, hembakad fika, kaffe. Lunch kommer även kunna köpa på lör+sön. Vi kommer att servera närproducerade nötkötts burgare på lördag och Kycklingswraps på söndagen (Vegetariska och glutenfria alternativ kommer finnas). 

Vi kommer sälja fika,snacks, smörgåsar och annat gott i kiosken. Även här kommer glutenfria och ”bättre” fika att finnas.