ALLMÄN INFO

Vi har arrangerat våra tävlingar sedan 2017. Något vi aldrig gjort är att arrangera en tävling för våra allra nyaste inom vår sport, beginners. Vi kände att det var något som saknades därför kommer alla ni nybörjare få chansen testa er i vår arena i Arvika.

Vi jobbar alltid med att ge atleten den bästa tänkbara upplevelsen genom en skön stämning men också tuffa och utmanande workouts: Battle Of Wermland Winter Edition 2022 är inget undantag från detta. Alla atleter kommer få produkter från våra sponsorer för att göra er helg lite lättare helt enkelt. Hela tävlingen kommer att livesändas via alla våra kanaler samt även Tyngres kanaler.

KLASSER & STANDARDS

Beginner, är klassen för dig som tränat crossfit 0-3 år, behärskar basövningar såsom deadlift, clean och shoulder to overhead med både stång, KB och DB. Behärskar lättare gymnastiska övningar såsom pullups och toes to bar även om du ännu inte kan göra dem helt felfritt.

Intermediate, är klassen för dig som tränat crossfit 2-4 år, behärskar tuffare övningar som snatch, overheadsquat och även med tyngre vikter. Behärskar mer komplicerade gymnastiska övningar såsom chest to bar och HSPU.

RX, är klassen för dig som tränat crossfit mer än 5 år och är en atlet som kan det mesta inom sporten. Du ska klara av alla olika lyft med stång, DB eller KB och även kunna hantera svårare gymnastiska övningar som bar muscle up och HSPU och handstandwalk.

Om vi anser att du eller din lagkompis är för bra för den klass du anmält dig till kan vi välja att flytta upp/ta bort dig från klassen.

EVENTS

Click here to add your own text

POWERED BY